Mycket snack liten verkstad

Det händer inte så mycket på stickfronten (eller virkfronten heller för den delen) just nu.

Min sjal är färdig. Väntar på att blockas. Och det in sin tur väntar på en tur till Biltema för att införskaffa en pusselmatta.

Min tröja är förnärvarande pausad för att jag inte har bestämt mig för att köra på med något som jag inte känner mig helt nöjd med. Eller om jag ska ta och repa upp och börja om. Men för det beslutet krävs det lite planering och det har jag inte riktigt tid med.

Jag håller också på att virka en filt av mormorsrutor. Har kommit över den där magiska gränsen då det känns som att “nu är det bara så många kvar att virka” tar en hel evighet. Men med några tv-serieavsnitt så har man ju producerat ett antal till, så det ska väl inte vara så svårt att få dem gjorda heller.

Sen har jag ju här hemma en liten Area51 (som någon så roligt uttryckte det), en plats med diverse UFO’s (UnFinished Objects). En påbörjad kofta som saknar två ärmar och ett sidstycke. Ett par påbörjade sockar (stickade från tån och upp) till pappa, där den ena är nästan färdig, håller på att dryga ut med annan färg i skaftet för att räcka till längdmässigt. Den andra är påbörjad men tappad från stickorna, så det är lite pill med att komma igång med den. Sen har jag också ett likadant sockprojekt till pojkvännen, som lider av Single Sock Syndrome. Ena sockan är klar, men den andra bär emot att påbörja. Speciellt innan sockarna till pappa är klara.

Så nog finns det projekt allt. Men jag har en viktig tenta den 14 mars som kräver mycket fokus nu. Så hur mycket stickat/virkat det blir fram tills dess vågar jag inte gissa på. Men det kommer att bli en dipp i produktiviteten på den här fronten i alla fall.

 

HaEnFantastiskDag

 

 

Ps. Tentan jag ska skriva är i ämnet Bildanalys och vissa av uppgifterna går ut att räkna på små bilder pixel för pixel, så tankarna från stickmönster eller korsstygnsbroderi är inte långt borta. 😀