Ber om ursäkt för långvarit uppehåll.

Väl medveten om att det var riktigt länge sen jag skrev ett inlägg här, så måste jag tyvärr säga att det troligtvis inte kommer att uppdateras så mycket här på ett tag framöver heller.

Idag är det World Wide Knitt in Public Day (Världsstickardagen) men jag kände mig inte inspirerad nog att bege mig ut bland andra stickare idag. Så det blev att följa prinsessbröllop på tv’n istället. Det händer ju inte så ofta, så det får man väl se som en liten ursäkt. Kunde kanske tagit fram något att sticka på men orkar inte med processen att påbörja något nytt just nu.

Jag har börjat på mitt exjobb (examensarbete) och det är lite mer krävande än jag tänkt. En viss omläggning i busstrafiken påverkar också att flera byten gör det nästintill omöjligt att sticka på vägen till och från exjobbet också. Så det händer inte så mycket på den fronten just nu. Virkar lite sporadiskt på rutor till mormorsrutefilten ibland när jag tittar på tv, som sker allt mer sällan också. Game of Thrones är så spännande att jag inte kan göra något samtidigt. 🙂

Min Annis är färdig! Och jag fullkomligt älskar den. Innan det blev för varmt så hade jag den i stort sett varje dag. Ibland varvar jag med min Dragonfly-sjal när den passar bättre.

IMAG0584

Hoppas att jag ska kunna hålla lite liv i trådarna här. Men sommar och massor av andra prioriteringar kommer nog att minimera chanserna något.

Önskar er alla en riktigt härlig sommar och solig semester!

HaEnSkönKväll