Plötsligt händer det!

Det är inte allt för ofta som någon i ens bekantskapskrets helt plötsligt hör av sig och säger:

Du jag har rensat lite på vinden inför vår flytt längre fram i vår och hittade en påse med vitt och rosa garn. Tänkte att du som stickar så mycket kanske vill ha det. Om du kan använda det till något, annars slänger jag det.

Klart att man kan förbarma sig över lite garn. Så jag sa att jag gärna ville adoptera det om verkligen ville bli av med det. 🙂

Så idag har jag fått hem en hel plastpåse full med garn. Blandade sorter i naturfärg och rosa.

20130210546

Mitt dilemma nu är att jag har jättedålig koll på vad det är för garner. Det satt bara gödlar (etiketter) kvar på två av de rosa garnerna. Resten är helt omärkta. Jag gissar dock på att de flesta är rena ullgarner.

Det ska bli spännande att se vad man kan hitta på med detta. Nåt ska det väl kunna bli i alla fall.  🙂

HaEnSkönKväll

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *